Generalsekretær Johnsen trer av

Vi ønsker å informere om at vår generalsekretær Ivar Johnsen, som har jobbet for Nkf – Rk i en halv mannsalder, har valgt å si opp sin stilling. Det er vemodig, men Johnsen ønsker å prøve noe nytt og den sjansen fortjener han etter alle disse årene.

I sin stilling som generalsekretær har nok han vært den personen i forbundet som flest av våre medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere har fått møte og forholde seg til, gjennom flere perioder med skiftende styrer og en rekke Landsmøter. Johnsen har gjort alt fra å skrive høringssvar, søknader og rapporter til å bestille hotellrom, organisere reiser og kjøpe gaver eller buketter til de som fortjener en påskjønnelse. Han har vært involvert i nærmest alt Nkf – Rk har foretatt seg i dette årtusenet, og har vært en sentral del av den positive utviklingen forbundet og kvensaken har opplevd gjennom de siste 20 år. Det har jo vært både oppturer og nedturer, seire og skuffelser, men generalsekretær Johnsen har stått i jobben i forbundet i både gode og tunge tider.

Nå starter en ny epoke, og Norske kveners forbund – Ruijan kvääniliitto vil takke Johnsen for all tiden og innsatsen han har lagt ned i forbundet og kvensaken, og ønske han all mulig lykke i sin nye tilværelse!

Kiitos paljon ja lykkyä tykö!

Ivar Johnsen. Foto: Tiia Grøn