Medlemsskap

BLI MEDLEM!

Register deg som medlem her:

https://norskekvenersforbund.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession?ID=Innmelding

Valg av lokallag skjer ved innmelding. Om du ikke ønsker å være tilknyttet et bestemt lokallag velger du kategorien Direktemedlem – og kan selvsagt når som helst på et senere tidspunkt velge å bli tilknyttet et lokallag.

Medlemmer betaler medlemskontingent en gang per år.
Det er nå også mulig å betale kontingent med en gang via Vipps, PayPal og de fleste typer kort!

MERK! Noen lokallag har tilleggssatser for å være medlem i lokallaget. Prisene som oppgis i lenken er minimumssatsen i forbundet. Lokallagene som har tillegg på minimumssatsen er Tromsø Norsk-Finsk Forening, Børselv og Kven Østlandet. Ta kontakt med ditt lokallag for nærmere info om dette.

Som medlem i RK – NKF er du med på å støtte arbeidet for kvenene og vår historie, fremme vårt språk, vår kultur og det kvenske folkets rettigheter. For å ha styrke bak våre krav er vi avhengige av å ha et stort medlemstall i ryggen, jo flere medlemmer jo større press!  Det kvenske folket skal synes og høres, den kvenske kulturen skal blomstre og utvikle seg!

Mesteparten av aktiviteten i RK – NKF skjer i regi av våre lokallag. Våre lokallag har aktiviteter som: Språkkurs, språkkafeer, slektsforskningskurs, kvensk håndarbeid, kvensk byggeskikk, dokumentasjon av kulturarv, historieformidling, Junior-klubb og andre aktiviteter for barn, kulturaktiviteter, reiser til søsterfolk i sør og i øst, til Tornedalen og Karelen, medlemsmøter og foredrag. Se listen over lokallag her!

Trenger du råd eller hjelp i saker? Vi kan gi deg råd og hjelp i saker som for eksempel kvenskopplæring i skolen, barnehage og eldreomsorg.

Alle nye medlemmer fra og med juni 2019 får 6 måneder abonnement på en fri og uavhengig nyhetsavis for kvener, norskfinner og finlendere, Ruijan Kaiku og et kvensk pinneflagg!

Har du spørsmål kan du sende en epost til medlem@kvener.no, eller ta direkte kontakt med vår medlemskonsulent Tomi Vaara +47 995 20 591.

 

 

Informasjon om NYTT MEDLEMSREGISTER I NORSKE KVENERS FORBUND – RUIJAN KVEENILIITTO