Medlemskap

Tule jäseneksi – bli medlem

Som medlem i Ruijan kvääniliitto – Norske kveners forbund er du med på å støtte arbeidet for kvenene og vår historie, fremme vårt språk, vår kultur og det kvenske folkets rettigheter.

For å ha styrke bak våre krav er vi avhengige av å ha et stort medlemstall i ryggen, jo flere medlemmer jo større press!  Det kvenske folket skal synes og høres, den kvenske kulturen skal blomstre og utvikle seg!

Spørsmål om medlemskap? Ta gjerne kontakt med oss på e-post post@kvener.no eller telefon 900 85 821.

Her kan du registrere deg som medlem.

Valg av lokallag skjer ved innmelding. Om du ikke ønsker å være tilknyttet et bestemt lokallag velger du kategorien Direktemedlem. Du kan selvsagt når som helst på et senere tidspunkt velge å bli tilknyttet et lokallag.

Medlemmer betaler medlemskontingent en gang per år. Det er også mulig å betale kontingent ved innmelding via Vipps, PayPal og de fleste typer kort.

MERK! Noen lokallag har tilleggssatser for å være medlem i lokallaget. Prisene som oppgis i lenken er minimumssatsen i forbundet. Lokallagene som har tillegg på minimumssatsen er Tromsø Norsk-Finsk Forening og Norske kvener – Børselv. Ta kontakt med ditt lokallag for nærmere informasjon om dette.

Alle nye medlemmer får seks måneders abonnement på Ruijan Kaiku, en fri og uavhengig nyhetsavis for kvener, norskfinner og finlendere.

Aktiviteter i lokallagene

Mesteparten av aktiviteten i Ruijan kvääniliitto – Norske kveners forbund skjer i regi av våre lokallag. Språkkurs, språkkafeer, slektsforskningskurs, kvensk håndarbeid, kvensk byggeskikk, dokumentasjon av kulturarv, historieformidling, junior-klubb og andre aktiviteter for barn, kulturaktiviteter, reiser til søsterfolk i sør og i øst, til Tornedalen og Karelen, medlemsmøter og foredrag. Se listen over lokallag her!