Tur til Tornedalen 14. – 18. august 2019

Planlegger ny slektsforskertur til Tornedalen 14.-18. august 2019!

Slekt og Data og Norske Kveners Forbund har startet planleggingen av ny slektsforskertur til Tornedalen i august 2019.  Dette er den første informasjonen om turen, slik at du skal ha mulighet til å sette av datoene allerede nå.  Vi åpner først for påmelding i mai 2019. Da vil det også komme endelig program med priser.

Hvor går turen?

Foreløpig plan er å reise med buss til Rovaniemi og Övertorneå, og ha en dag med besøk på ulike steder som har hatt betydning for bergverksdriften, før vi drar hjemover igjen og gjør et stopp i Karesuando.

Hva skjer?

Vi håper å få til en kombinasjon av interessante foredrag og tid til eget arbeid med tilgang på veiledning. Underveis vil vi forsøke å få til en formidling av historien til de stedene vi passerer.

Interessert?

Har du forslag til ting å se eller gjøre innenfor den rammen som er skissert over? Send forslag til oyserla@gmail.com eller leder@oa.slektogdata.no.