Nytt medlemsregister

Nytt medlemsregister i Norske Kveners Forbund – Ruijan Kveeniliitto

I løpet av 2018 har nytt medlemsregister blitt innført i NKF-RK. Dette er et krav fra departementet, da de krever at vi har et sentralt medlemsregister med oversikt over alle betalende medlemmer. Vår medlemsansvarlig har funnet et godt og fleksibelt system for oss som heter StyreWeb. En bonus er at vi får et nytt og enklere system for medlemsfaktura, mulighet til å sende ut informasjon til alle medlemmer samtidig og nytt og enkelt innmeldingssystem. En liten ulempe er at det i innkjøringen vil være en del spørsmål siden dette er nytt for alle, og noen har mottatt faktura både fra lokallaget og gjennom StyreWeb.

MERK: Dette er et overgangsår. Lokallagene har i løpet av våren sendt sine medlemslister til medlemsansvarlig som har lagt inn disse i systemet. I 2019 vil all faktura for gå ut til alle medlemmer gjennom systemet i en felles utsending i begynnelsen av 2019.

Takk til alle for tålmodigheten! Lurer du på noe: se i ofte stilte spørsmål lengre ned, ta kontakt med ditt lokallag eller send en epost til medlem@kvener.no.

Kontingent og medlemskategorier

Landsmøtet i NKF-RK vedtar hvert 2. år kontingent. Landsmøtet i 2018 vedtok følgende: Enkeltmedlem: 100,- / Ungdom (opp til 35 år): 50,- / Honnør: 50,- (fra 65 år) / Familiemedlemsskap: 200,-

Enkelte lokallag har lagt på et tillegg til dette lokalt. Oversikt over dette finner du HER.

Lokallaget vil selv administrere medlemmene i sitt lokallag. Vil du for eksempel legge til et familiemedlem i ditt familiemedlemskap, da vil ditt lokallag ordne det.

De som er ansvarlige for medlemsbetaling i lokallagene vil i løpet av høsten kurses i bruk av systemet.

Ofte stilte spørsmål

Betaler jeg ikke lengre til mitt lokallag siden det kun står beløp på Norske Kveners Forbund i fakturaen?

Du betaler fremdeles til ditt lokallag. Kontingenten sendes i sin helhet videre til lokallaget. Sjekk at ditt lokallag står i beskrivelsen i fakturaen. Da er alt i orden 🙂

 

Det står adresse i Vadsø på fakturaen, stemmer det selv om mitt lokallag er et annet sted i landet?

Det stemmer. Vadsø er adressen til hovedkontoret for NKF-RK. Sjekk at ditt lokallag står i beskrivelsen i fakturaen. Da er alt i orden 🙂

 

Hvordan behandles opplysninger om mitt medlemsskap?

Systemet er trygt. Kun betrodde medarbeidere i NKF-RK har tilgang til systemet. Kontakter i lokallagene har kun tilgang til medlemslistene for sitt lokallag. Se også https://www.styreweb.com/personvernerklaering/.

 

Jeg har allerede betalt direkte til mitt lokallag på kontoen de alltid har brukt. Hvorfor har jeg da fått faktura fra StyreWeb – Norske Kveners Forbund? Må jeg betale også denne?

Nei, det trenger du ikke, men send en beskjed om at du har betalt til medlem@kvener.no slik at du ikke får en purring.

 

Jeg har allerede betalt direkte til mitt lokallag og har også betalt fakturaen jeg fikk fra NKF-RK, da har jeg jo betalt dobbelt?

Send en beskjed til medlem@kvener.no om du:

1)      ønsker å bli kreditert slik at du ikke trenger å betale for 2019, eller

2)      om du vil ha tilbakebetalt pengene

 

Jeg er medlem, men har ikke mottatt faktura. Hva gjør jeg?

Da har du ikke blitt lagt inn i systemet eller vi har feil kontaktinformasjon. Ta kontakt med medlem@kvener.no .