Nye medlmesgaver

Fra og med 1.12.2019 har Norske Kveners Forbund – Ruijan Kveeniliitto hatt helt nye medlemsgaver for nye medlemmer. I fjor fikk hvert nytt medlem tre måneder abonnement på Ruijan Kaiku og et kvensk pinneflagg, men i år kan medlemmet velge mellom to bøker. I tillegg får medlemmet fortsatt 3 måneder abonnement på Ruijan Kaiku. Har du ikke fått medlemsgave fra oss? Ta kontakt med vår medlemskonsulent: tomi.vaara(at)kvener.no.


En barnebok: Linus kaottaa karhu rievun
Anna-Kaisa Räisänen og Christina Gjertsen
Språk: Kvensk

Linus oon seppä poika. Hän saattaa paljon, hän oppii paljon ja hän tutkii mailmaa joka päivä pikkuisen enämen ja enämen. Hänen paras ystäävä oon Karhu Riepu, eikä Linus mene minnekhään ilman Karhutta. Les mer om boket her: https://www.ruijan-kaiku.no/debuterer-med-barnebok/

 


En roman: Kvinnen og spydet
Torleif Lyngstad
Språk: Norsk

Det har gått over 70 år siden farmor sådde frøet som de siste årene har spiret og blitt til en tilkjennegivelse av hennes, og dermed forfatterens egen etniske bagrunn. Et slags manifest. Les mer om boket her: https://www.ruijan-kaiku.no/boken-synliggjor-kvensk-fortellertradisjon/