Valokuvakonkuransi «Yhessä»/ Fotokonkurranse «Sammen»

Illurstrasjonsbilde. Foto: Pål Eriksen
Foto: Pål Eriksen

Norske Kveners Forbund og Norskfinsk forening i Tromsø ønsker norske kvener og finlandere i Norge velkommen til å delta i fotokonkurransen «Sammen», dette som et ledd i markeringen av Finlands 100 års jubileum og Norske Kveners Forbunds 30 års jubileum i 2017.

Ideen bak er at kvener og finlendere som bor i Norge tar bilder av seg selv og hverandre, på arbeid og i fritiden, både fra fest og hverdag. Bildene som blir sendt til konkurransen blir publisert og de beste presenteres på en fotoutstilling fra oktober 2017 til januar 2018 i Tromsø Museum.

Frist for å sende inn bilder er 31. mars 2017.

Merk at man kan sende flere bilder til konkurransen, også bilder av eldre dato. Bildene trenger ikke være av profesjonell kvalitet. Juryen velger ut bildene som skal stilles ut. Man kan kun sende inn bilder man har fulle rettigheter til. Konkurransens arrangør skal ha alle rettigheter for videre bruk av bildene.

Mer informasjon finnes på Ruijan Kaiku sine nettsider