Beddari Nilsen-konsert i Vadsø

beddarinilsen-foto-susannehætta
Foto: Susanne Hætta

Nord-Varanger kvenforening inviterer til konsert med Beddari Nilsen på Vadsø bibliotek, onsdag 25. november kl. 19:00.

Musikerparet Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen, som begge har kvenskfinske røtter, har satt sammen en konsert med sanger fra Ruija. I sommer fikk publikum både på Paaskiviikko i Nord-Troms og Kipparifestivalen i Porsanger oppleve duoen.

Se også: På veien til Paaskiviikko

I over 300 år har det vært innvandring av finsk-/kvenskspråklige mennesker fra ulike deler av Finland, Karelen og Nord-Sverige til Ruija som Norge ble kalt blant de som vandret hit. Med seg hadde de sangtradisjoner. Musikken spenner over alt fra urgammel runosangtradisjon, via eldre finske folkesanger, læstadianske sanger, sanger laget av kvener i Norge til finske slagere.

Gled dere til en fantastisk konsert! Det vil være salg av kaffe og kake.

Inngang kr 100,- (Her er lenke til arrangementet på fb)

Se også: Riksspillemenn og finnmarkinger til Paaskiviikko