Er du i Tromsø den 16. mars?


Tromsø Museum og Tromsø Kvenforening sammen om markering av Kvenfolkets dag.

 

For bare en knapp måned siden, den 12. februar, vedtok Norske Kveners Forbund/Ruijan Kveeniliitto at 16. mars skulle være dato for Kvenfolkets dag. I Tromsø kommer dagen til å bli markert på Tromsø Museum med sagn, dans, musikk, dikt og kvensk mat. Arrangementet starter kl. 14.30

 

 

Stig Nodland fra Tromsø Kvenforening skal holde åpningstale. Æresmedlem i Kvenforbundet, Reidun Mellem, skal fortelle kvenske sagn. Fra Kveeninuoret – Kvensk Ungdomsnettverk kommer Nora Marie Ollila og Sara Maria Lindbach (bilde) med kulturelle innslag. Det blir lett servering med kvensk krydder.
Vi gleder oss og håper mange kvener i Tromsø og omegn kommer! Spre det glade budskap!

 

 

Direkte innmeldingsskjema for medlemskap i NKF/RK |