Bli medlem i Norske Kveners Forbund


Norske Kveners Forbund behøver mange medlemmer for å ta vare på kvenske interesser. Bor det en kven i deg? Ønsker du å bidra til å kjempe kvenenes sak? Tenker du på å starte et lokallag? Passive og aktive medlemmer er like viktige.

Medlemskap i Norske Kveners Forbund/Ruijan Kveeniliitto skjer i hovedsak gjennom lokallagene. Lokallagsadresser finnes her, men det går også an å benytte følgende innmeldingsskjema.

Har du ikke et lokallag i ditt nærområde, eller av andre grunner ønsker direktemedlemskap, kan du betale kroner 100,- (halvpris for barn, studenter og pensjonister) til kontonummer 7877.08.52055. Husk å skriv hva betalingen gjelder f.eks «medlemskap» og hvem du er f.eks «Ola Kvenmann, Kvenlia 6, 0606 Kvenland»

Nytt lokallag?
Dersom du vet at det er interesse for det kvenske på ditt hjemsted eller i ditt nærområde, og du ønsker å starte et lokallag, er det mulig å få økonomisk støtte og drahjelp for å komme i gang. Ta kontakt med forbundet, så vil vi fortelle hva vi kan bidra med.

Tilbud.
Alle som er medlemmer av Norske Kveners Forbund, nye som gamle: dersom dere ikke har abonnert på avisa RUIJAN KAIKU før, er det nå mulig å få et 6 mnd gratis abonnement. Ta kontakt på post@kvener.no eller ring 77696502.

Velkommen til deg som nytt medlem!