Halti kvenkultursenter IKS søker kulturarbeider

Halti kvenkultursenter IKS søker kulturarbeider i 100 % stilling. Kontorsted vil være på Storslett. Noe kveldsarbeid må påregnes. Engasjementet varer fra 01.03.11 til 31. 12.11, med mulighet for forlengelse. Arbeidsoppgaver vil være arrangering av kvenske kulturtiltak, samt noe kontorarbeid. Vi ønsker en å ansette en person som kan arbeide selvstendig, er utadvendt, fleksibel og har gode samarbeidsevner.

Halti kvenkultursenter IKS er et interkommunalt selskap som eies av Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen kommune, samt Troms Fylkeskommune. Opplysinger om selskapet finner du på www.kvenkultursenter.no Språkkompetanse i kvensk, meänkieli eller finsk er en fordel, men ingen forutsetning. Lønn etter avtale, opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver i et selskap under utvikling. Nord- Troms er en vakker region med flott natur og stort kulturelt mangfold. Finnmark og Nord-Troms inngår i tiltakssonen hvor det gis økonomiske fortrinn. Se www.tiltakssonen.no. Ansettelse i interkommunalt selskap skjer på de lønns- og arbeidsvilkår som går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Søknadsfrist: 15. februar 2011

Søknad med CV og bekreftede kopier av vitnemål og attester

sendes:

Halti Kvenkultursenter IKS

Hovedveien 2

9151 Storslett

Vennligst oppgi referanser.


Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

daglig leder Lisa Vangen tlf. +47 91104059, styreleder Sigrund Hestdal

tlf. +47 77588009, eller på e-post kvenkultursenter@halti.no.