Medlemsskap

BLI MEDLEM!

Vi holder på å innfase et nytt innmeldingssystem. Du kan enn så lenge melde deg inn ved å sende en epost til medlem@kvener.no, eller ring +47 994 28 066.

Du vil innen kort tid bli kontaktet av oss for valg av lokallag, om du ønsker å være direktemedlem (altså ikke tilknyttet et lokallag) og annet. Har du spørsmål om medlemskap, ta kontakt på medlem@kvener.no.

 

Som medlem i RK – NKF er du med på å støtte arbeidet for kvenene og vår historie, fremme vårt språk, vår kultur og det kvenske folkets rettigheter. For å ha styrke bak våre krav er vi avhengige av å ha et stort medlemstall i ryggen, jo flere medlemmer jo større press!  Det kvenske folket skal synes og høres, den kvenske kulturen skal blomstre og utvikle seg!

 

Mesteparten av aktiviteten i RK – NKF skjer i regi av våre lokallag. Våre lokallag har aktiviteter som: Språkkurs, språkkafeer, slektsforskningskurs, kvensk håndarbeid, kvensk byggeskikk, dokumentasjon av kulturarv, historieformidling, Junior-klubb og andre aktiviteter for barn, kulturaktiviteter, reiser til søsterfolk i sør og i øst, til Tornedalen og Karelen, medlemsmøter og foredrag. Se listen over lokallag her!

 

Trenger du råd eller hjelp i saker? Vi kan gi deg råd og hjelp i saker som for eksempel kvenskopplæring i skolen, barnehage og eldreomsorg.