Medlemsskap

BLI MEDLEM!

Register deg som medlem her:

https://norskekvenersforbund.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession?ID=Innmelding

 

MERK! Noen lokallag har tilleggssatser for å være medlem i lokallaget. Prisene som oppgis i lenken er minimumssatsen i forbundet. Ta kontakt med ditt lokallag for å få info om dette: http://kvener.no/lokallag/

Valg av lokallag skjer ved innmelding. Om du ikke ønsker å være tilknyttet et bestemt lokallag velger du kategorien Direktemedlem – og kan selvsagt når som helst på et senere tidspunkt velge å bli tilknyttet et lokallag.

 

Har du spørsmål kan du sende en epost til medlem@kvener.no, eller ringe +47 994 28 066.

 

Som medlem i RK – NKF er du med på å støtte arbeidet for kvenene og vår historie, fremme vårt språk, vår kultur og det kvenske folkets rettigheter. For å ha styrke bak våre krav er vi avhengige av å ha et stort medlemstall i ryggen, jo flere medlemmer jo større press!  Det kvenske folket skal synes og høres, den kvenske kulturen skal blomstre og utvikle seg!

 

Mesteparten av aktiviteten i RK – NKF skjer i regi av våre lokallag. Våre lokallag har aktiviteter som: Språkkurs, språkkafeer, slektsforskningskurs, kvensk håndarbeid, kvensk byggeskikk, dokumentasjon av kulturarv, historieformidling, Junior-klubb og andre aktiviteter for barn, kulturaktiviteter, reiser til søsterfolk i sør og i øst, til Tornedalen og Karelen, medlemsmøter og foredrag. Se listen over lokallag her!

 

Trenger du råd eller hjelp i saker? Vi kan gi deg råd og hjelp i saker som for eksempel kvenskopplæring i skolen, barnehage og eldreomsorg.