Ala jäseneksi

Som medlem i Ruijan kvääniliitto – Norske kveners forbund er du med på å støtte arbeidet for kvenene og vår historie, fremme vårt språk, vår kultur og det kvenske folkets rettigheter.

For å ha styrke bak våre krav er vi avhengige av å ha et stort medlemstall i ryggen, jo flere medlemmer jo større press! Det kvenske folket skal synes og høres, den kvenske kulturen skal blomstre og utvikle seg!

Spørsmål om medlemskap? Ta gjerne kontakt med oss på e-post post@kvener.no / vilde@kvener.no eller telefon 900 85 821.

Her kan du registrere deg som medlem.

Valg av lokallag skjer ved innmelding. Om du ikke ønsker å være tilknyttet et bestemt lokallag velger du kategorien Direktemedlem. Du kan selvsagt når som helst på et senere tidspunkt velge å bli tilknyttet et lokallag.

Medlemmer betaler medlemskontingent en gang per år. Det er også mulig å betale kontingent ved innmelding via Vipps, PayPal og de fleste typer kort.

MERK! Noen lokallag har tilleggssatser for å være medlem i lokallaget. Prisene som oppgis i lenken er minimumssatsen i forbundet. Lokallagene som har tillegg på minimumssatsen er Tromsø Norsk-Finsk Forening, Norske kvener – Børselv og Kven Østlandet. Ta kontakt med ditt lokallag for nærmere info om dette.

Alle nye medlemmer får seks måneders abonnement på Ruijan Kaiku, en fri og uavhengig nyhetsavis for kvener, norskfinner og finlendere.

Aktiviteter i lokallagene

Mesteparten av aktiviteten i Ruijan kvääniliitto – Norske kveners forbund skjer i regi av våre lokallag. Språkkurs, språkkafeer, slektsforskningskurs, kvensk håndarbeid, kvensk byggeskikk, dokumentasjon av kulturarv, historieformidling, Junior-klubb og andre aktiviteter for barn, kulturaktiviteter, reiser til søsterfolk i sør og i øst, til Tornedalen og Karelen, medlemsmøter og foredrag. Se listen over lokallag her!