Heidi Nilima Monsen har gått bort

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at vår alles kjære sprudlende, tøffe og varme Heidi Nilima Monsen har gått bort.

Som en av Norges sterkeste kvinner, valgte hun å stå opp for de svake i samfunnet og snakke for de som ikke har en stemme. I det kvenske miljøet var Heidi et friskt pust. Hun startet Ruijan radio og skrev utallige artikler om kvenske forhold. Heidi var kvinnen som fødte ideen om en kvensk nyttårstale og hun var jordmor for de første sendingene. Hun var alltid iblant oss og deltok på møter og arrangement med sitt blide vesen og sin skarpe penn. Takk umistelige Heidi for alt du har gjort og vært for oss.

Våre varmeste tanker og dypeste medfølelse går til Heidis familie og venner i denne tunge tiden.

Heidi Nilima Monsen
Foto: Ruijan Kaiku