Verv 5 medlemmer, få boka Kvenene – Et folk ved Ishavet

I 2020 passerte Norske kveners forbund – Ruijan kvääniliito 1000 medlemmer som har vært lenge forbundets milepæl, og på grunn av det skal kvenforbundet kjøre på med en stor vervekampanje som skal vare hele året 2021.

Verv 5 medlemmer, få «kvenfolkets bibel»

Har du lyst til å få boka Kvenene – Et folk ved Ishavet av Samuli Paulaharju som er ofte blitt kalt «kvenfolkets bibel»? Verv 5 nye medlemmer til Norske kveners forbund – Ruijan kvääniliitto, og vi sender den til deg, helt gratis!

1. Verv 5 nye medlemmer. Kun 2 av dem kan bli registrert som familiemedlem. Du finner påmeldingsskjemat her: https://kvener.no/medlemsskap/

2. Send oss navnene til vervete medlemmer via e-post til adressen post@kvener.no.

3. Når vi har fått innbetaling for alle de nye medlemmer, sender vi deg boka via post.