Boklansering: Kvinnen og spydet av Torleif Lyngstad

 

Ruija Forlag har gleden av å invitere til boklansering fredag 27. september kl 13.00 på Tromsø Bibliotek. Romanen Kvinnen og spydet av Torleif Lyngstad presenteres.

Torleif Lyngstad er fra Kåfjord og har tidligere gitt ut flere bøker. Tematikken i hans forfatterskap har vært historie, og han har bidratt til at viktige elementer i spesielt krigshistorien er blitt belyst. Med Kvinnen og spydet går han enda lenger tilbake i historien, og forteller en historie basert på fortellinger han selv fikk høre som barn. Hans farmor, Kristine Malene, var en god forteller, og ga fantasien til en ung gutt vinger. Kvinnen og spydet er basert på historiene hans farmor fortalte, og har blitt til etter å ha levd et langt liv i hans fantasiverden. Boka er et godt bidrag til å synliggjøre kvensk fortellertradisjon, og Ruija Forlag er stolt over å kunne gi ut denne romanen.

Under lanseringa vil forfatteren ha samtaler med Trygg Jakola, og han vil også lese litt fra boka. Det blir servert kaffe og kake.

Boklanseringa skjer i samarbeid med Bibliotek og Byarkiv, Tromsø Kommune