Interessert i slekta di?

Mette-Gunnari-pressefoto
SmartSlekt.no er det nye stedet for slekts-granskere, lover daglig leder Mette Gunnari. Pressefoto.

Godt nytt for slektsgranskere! For første gang er det utviklet et norsk, sky-basert program for slektsforskning. På SmartSlekt.no kan du finne alle dine aner og hele din nålevende slekt. 

Hvis folk går inn på SmartSlekt.no og legger inn alle kjente data om sine slektninger, kan man snart få «match» på mange «nye» ukjente som man er i slekt med.

Daglig leder i SmartSlekt.no er ingen «hvemsomhelst» i miljøet: Mette Gunnari ledet de siste seks årene DIS Norge Slekt og Data, som er slektsforskernes landsorganisasjon. –Jeg er stolt av det vi nå kan tilby alle med genuin interesse for slektsforskning, og har selv testet programmet med stor tilfredshet, sier Gunnari.

En annen kjent kapasitet i det norske slektsforskningsmiljøet, Torill Johnsen, mangeårig styreleder i DIS Norge, sitter nå i styret for det nye SmartSlekt.no.

Det unike med SmartSlekt.no er at det er sky-basert, som det første av sitt slag utviklet i Skandinavia. I tillegg har svært få andre slekts-program såkalt «matching».

Organisasjoner i Danmark og Sverige har allerede meldt sin interesse for SmartSlekt.- Så dette kan etterhvert bli et spennende, innovativt samarbeid for alle slekts-interesserte i Skandinavia, sier Mette Gunnari.

Allerede før oppstart har vi flere millioner profiler i skyen, takket være at veletablerte slektsforskere har lagt inn sin såkalte, kildebaserte gedcom-fil. Dette er et sterkt bidrag til at programmets innhold er kvalitetssikret, avslutter Mette Gunnari.

 

Kontaktinformasjon:
Daglig leder Mette Gunnari
mette@smartslekt.no
Mobil 930 33 342