Tilbyr kurs under Paaskiviikko

 

header

De kvenske kulturdagene i Nord-Troms nærmer seg og i år vil man blant annet kunne delta på et tredagers begynnerkurs i kvensk og innføringskurs i slektforskning over to dager. Kvenfestivalen vil foregå i perioden 8.-14. juni.

Sammen med Kvensk insitutt inviterer Halti Kvenkultursenter til begynnerkurs i kvensk. Kurset vil holdes 8., 9. og 10. juni fra kl. 17.30-21.00 på grendehuset i Kvænangsbotn. Her er mer informasjon og link til arrangementet.

I et samarbeid med DIS-Troms inviterer Halti Kvenkultursenter også til innføringskurs i slektforskning. Kurset vil holdes 9. og 11. juni fra kl. 18.00-21.00 på Eidebakken skole i Lyngen. Her er mer informasjon og link til arrangementet. Til dette kurset er man bedt om å ha med ark, penn og PC, samt navn og fødselsdato/fødselsår på minst én ane som levde i år 1910.

Kursene er gratis og påmelding skjer enten ved å trykke «delta» på det respektive facebook-arrangementet eller ved å sende mail til kvenkultursenter[at]haltinh[dot]no, dette melder Halti Kvenkultursenter på sine hjemmesider.