Ny kvensk ressursside på nett

Anstein Mikkelsen

Siivet AS har fått på plass en nettside med intensjon om at du skal kunne «boltre deg i kvenske filmer».

«Dette er en hyllest til kvensk språk og kulturs lange tradisjoner i Norge og på Nordkalotten – ingen ensom og øde kultur i nord, med med mange, lange tråder ut i verden. Gjennom mer enn 20 år har jeg vært så heldig å få dele «hjertets skatter» med kvener og beslektede folk» er det å lese innledningsvis på det nye nettstedet – www.kvenfilmer.no.

Som et tillegg til nettsiden, har Siivet AS ordnet en facebookside under navnet Kvenfilmer, med følgende informasjonssnutt: «Kvenfilmer.no er et nettsted der du etterhvert kan se alle Siivet AS kvenske produksjoner, og glimt fra våre dokumentasjonsprosjekter».

Les også: Pikku maailma – folkefinansiering av kvensk barnefilm