Kåfjord Kvenforening fornyer seg

NY LEDER: Line Evensen er valgt til ny leder i Kåfjord Kvenforening. Foto: Pål Eriksen

I dag 26. april, på samme dag som kvensk språk fyller ni år, hadde Kåfjord Kvenforening sitt årsmøte. Blant de mest sentrale sakene som ble avgjort var navnendring på lokallaget og valg av nytt styre.

Kåfjord Kvenforening har endret navnet sitt til «Kåfjord Kvenforening/Kaivuonon Kveeniseura». Grunnen til at man velger å ta med kvensk oversettelse er rett og slett bundet i at man er en kvenforening.

Det nye styret består av leder Line Evensen (Djupvik/Siennalahti), nestleder Pål Vegard Eriksen (Manndalen/Olmavankka), sekretær Anette Seppälä (Normannvik/Viikka), styremedlem Lisa Vangen (Manndalen/Olmavankka) og styremedlem Ragna Pedersen (Birtavarre/Pirttivaara).

Vangen og Pedersen kommer inn i styret for Jarle Myrhaug (Perteng/Pirttikenttä) og Dora Odinsdatter (Numedalen/Nuoranen) som begge har vært med siden oppstarten i september 2010.

 

Direkte innmeldingsskjema for medlemskap i NKF/RK |