Årsmøte i Kveeninuoret – Kvensk Ungdomsnettverk


Kveeninuoret – Kvensk Ungdomsnettverk (KUN) arrangerer sitt årsmøte på St. Elisabeth Hotell og Helsehus i Tromsø 15.-16. februar. Gamle og nye medlemmer ønskes hjertelig velkommen. I år får kvenungdommene besøk av Inger Birkelund og Harald Lindbach!

– Vi håper at både gamle og nye medlemmer dukker opp. Det er en glitrende mulighet for dem og få et innblikk i hva vi driver med. Og dersom noen ønsker det, kan de jo kanskje ta del i det selv også, sier fungerende leder i KUN, Nora Marie Ollila.

– Vi skal velge nytt styre, snakke litt om året som har gått og året som kommer, så får vi jo storfint besøk av Inger Birkelund fra Ihana med sitt arbeide rundt digital historiefortelling, samt at historiker Harald Lindbach fra Statsarkivet kommer og holder foredrag for oss. Vi gleder oss enormt!

– Vi kommer til å dekke reise og opphold for medlemmer som er langveisfarende og ikke har noen i Tromsø, og vi kommer til å tilpasse mat for de som har allergi, men de må kontakte meg snarest, aller helst før den 7. februar, slik at jeg får lagt av rom og ordnet mat-bestillingen i tide, sier Ollila.

– Hvis noen kjenner noen de tror kunne tenke seg å delta, vær snill og del denne informasjonen med dem. Vi rekker dessverre ikke ut til alle.

Fungerende leder i Kveeninuoret – Kvensk Ungdomsnettverk, Nora Marie Ollila, kan kontaktes på tlf.:  913 64 963

 

 

 

Direkte innmeldingsskjema for medlemskap i NKF/RK |