Siste innspurt!

Fristen for å signere nettkampanjene rettet mot Troms og Finnmark fylkeskommuner nærmer seg slutten. Ønsker du og bidra til at fylkeskommunene skal ta opp saken om hvorvidt de støtter kvensk språk på veien mot nivå III på det Europeiske Språkcharteret? Da bør det gjøres nå!

  • Finnmark-kampanjen har per 21. januar 2014 nesten 480/500 stemmer og fristen for å stemme er 14. februar.
  • Troms-kampanjen har per 21. januar 2014 bare 160/500 stemmer og fristen for å stemme her er 20. februar.

 

Flere kommuner i Troms og Finnmark, samt andre instanser, har allerede vedtak på at de støtter at kvensk skal flyttes fra nivå II til nivå III. Likevel vil fylkeskommunens stemme være en sterk røst i denne sammenhengen. Det ser dessverre ikke lovende ut for Troms-kampanjen i denne omgang, men vi tar sikte på og få de siste stemmene vi behøver på Finnmark-kampanjen.

Gå inn og signere kampanjene og del det gjerne med dine venner!

 

 

Direkte innmeldingsskjema for medlemskap i NKF/RK |