Kvenene inntar Riddu-sletta

Halti Kvenkultursenter IKS og Kveeninuoret – Kvensk Ungdomsnettverk blir kvenske representanter på årets Riddu Riđđu som et ledd i samarbeidet mellom sistnevnte og Paaskiviikko. Årets Riddu-festival foregår fra 10.-14. juli i Manndalen/Olmavankka i Kåfjord kommune.
 

I år vil området bak og ved hovedscenen være et pulserende mingle- og aktivitetsområde, hvor det vil skje noe hele tiden – noe for enhver smak, det skriver Kvenkultursenteret på sine hjemmesider. Velkommen til kvenlavvoen! Her vil man få smakebiter av kvensk språk, kultur og mat. Halti Kvenkultursenter IKS og Kveeninuoret – Kvensk Ungdomsnettverk vil være tilstede på følgende tidspunkt:

  • torsdag 11.juli kl.14-17
  • fredag 12. juli kl.12-17
  • lørdag 13. juli kl.12-17

Språkdusj/kielitruisku i lavvoen:

  • torsdag kl. 16.00
  • fredag kl. 14.00 og 16.00
  • lørdag kl. 13.00 og 15.00

I tillegg vises det kvenske filmer i bokbussen torsdag og fredag kl. 13.00 og 15.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________

Kjære leser!

Har du signert og dermed gitt din støtte til oppgradering av kvensk språk fra nivå II til nivå III på det Europeiske språkcharteret?  Hvis ikke kan du lese mer om det her: «Sammen om å løfte språket»

Takk.