Programmet er klart!

 

Legg av 2.-9. juni og ta en rundtur i vakre Nord-Troms og opplev kvensk kultur på nært hold under Paaskiviikko – kvenske kulturdager. Nå er programmet for landets eneste kvenfestival i 2013 klar. Er du?

Paaskiviikko, festivalen som er unik ved at den forflytter seg geografisk, fra kommune til kommune, for hver dag utenom de tre siste dagene da det hele foregår i Nordreisa.

Halti Kvenkultursenter har no lagt ut programmet for Paaskiviikko 2013. Det er også lagt ut informasjon om de respektive kvendagene i Kvænangen (2. juni), Skjervøy (3. juni), Lyngen (4. juni), Storfjord (5. juni), Kåfjord (6. juni) og Nordreisa (7., 8. og 9. juni).

Vi minner også om påmeldingsfristen til Kveenidol 2013 som er 1. juni. Vi gleder oss til en spennende og innholdsrik baaskiuke i Nord-Troms med fokus på kvensk kultur!

 

Relaterte lenker:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________

Kjære leser!

Har du signert og dermed gitt din støtte til oppgradering av kvensk språk fra nivå II til nivå III på det Europeiske språkcharteret?  Hvis ikke kan du lese mer om det her: «Sammen om å løfte språket»

Takk.