Slektsgransking hos Qvän Østlandet

Er du nysgjerrig på din kvenske/ finske slekt og hva du kan finne om din slekt i offentlige og private arkiver? Qvän Østlandet ønsker velkommen til åpent møte for medlemmer og andre interesserte lørdag 17. november kl. 15.00.

Tema for møtet er slektsgransking. Harald Lindbach fra Statsarkivet i Tromsø holder foredrag om temaet. Lindbach er historiker og arbeider i dag hovedsaklig med privatarkiv og tilrettelegging og formidling for slektsforskere. I tillegg blir det sang med Kaksi Laksoo. Det blir også anledning til å kjøpe seg mat og drikke, samt loddsalg.

 

STED: Oslo. Sangerhallen, Majorstua T-banestasjon (mot sentrum). Rød mursteinsbygning ved enden av perrongen. Alle T-banelinjer til Majorstua (linje 1, 2, 3, 4 og 5) fra sentrum.

 

Kontaktperson: Anne Wilhelmsen, leder Qvän Østlandet, tlf 90510879.

 

Ottakkaa perheen ja ystävät myötä – Ta gjerne med familie og venner!

 

TERVETTULEMAA!/VELKOMMEN!