Påminnelse: Frist for høstsemester er 1. juni


Fredag 1.juni er siste frist for å søke på kvenske studier til høstsemesteret ved Universitetet i Tromsø.

Har du lyst til å fordype deg i kvensk litteratur og kultur? Søknadsfristen for søke opptak på Kvenske emner ved uit.no er 1. juni. Undervisningsform: Nettbasert undervisning. Fronter er læringsplattform. Opptakskrav se her. Lokalt opptak, søk via søknadsveven. Søknadskode 9409 – nettbaserte og desentraliserte emner.

KVE-0100 Grunnkurs i Kvensk. Undervisningsform: Samlinger og nettundervisning. Opptakskrav se her. Lokalt opptak, søk via søknadsveven. Søknadskode 9199 enkeltemner (ikke realfag). Men oppgi gjerne KVE-0100 i merknadsfeltet.

Problemer med søkingen eller spørsmål, ta kontakt med anita.evensen@uit.no eller bruk opptakskjema.

SE OGSÅ: – TRENGER ALLE STUDENTENE VI KAN FÅ!