Gratis halvårig abonnement på Ruijan Kaiku for nye medlemmer

Den kvensk-finske avisa i Norge, Ruijan Kaiku, som blant annet skriver kven-relaterte nyheter på kvensk, finsk og norsk, er tilgjengelig for kr. 0,- i et halvt år for nye medlemmer i Norske Kveners Forbund/Ruijan Kveeniliitto, et av lokallagene eller Kvensk Ungdomsnettverk/Kveeninuoret. Vi har fått bekreftet at avtalen gjelder.

NKF foreslår følgende organisering:


Lokallagene sender navn og adresse for nye medlemmer som ønsker å benytte seg av tilbudet til Altaposten; abonnement@altaposten.no og henviser til avtale mellom NKF/RK og Ruijan Kaiku AS for nye medlemmer i NKF/RK.  Lokallagene opplyser medlemmene om at avtalen gjelder inntil den blir sagt opp, dvs at etter et halvt år blir abonnementet gående dersom man ikke sier i fra om at man ikke ønsker å fortsette.