Kvensk Ungdomsnettverk inviterer til samling

Norske Kveners Forbunds ungdomsorganisasjon, Kvensk Ungdomsnettverk – Kveeninuoret, inviterer for tiden ungdom mellom 14-30 år til oppstartsmøte. Man ønsker å samle kvensk ungdom som engasjerer seg i kvensaken, eller som rett og slett bare vil møte og omgås med annen kvensk ungdom.

Lørdag 10. desember fra kl 12-18 (+ middag kl 20.00) arrangerer Kvensk ungdomsnettverk – Kveeninuoret møte for kvensk ungdom i landsdelen. Møtet blir i Tromsø og reise og opphold fra resten av landet dekker Norske Kveners Forbund. Alle mellom 14-30 år er hjertelig  velkommen. Program vil bli lagt ut etterhvert.

Hvis du ønsker å være med, vennligst fyll ut dette skjemaet. For mer informasjon kontakt Ivar Johnsen – Forbundssekretær i Norske Kveners Forbund på tlf 99 42 80 66 eller post@kvener.no.

Om Kveeninuoret

Kvensk Ungdomsnettverk – Kveeninuoret er ungdomsorganisasjonen til Norske Kveners Forbund. Formålet til Kveeninuoret er å revitalisere den kvenske kultur og å styrke det kvenske språkets stilling blant kvensk ungdom.

Klikk her for facebook-event til møtet.