Slektsforskingskurs i Tromsø

Leder i Tromsø Kvenforening, Stig Nodland. Foto: Pål Vegard Eriksen

Tromsø Kvenforening inviterer til slektsforskingskurs i november. Forutsetter nok påmeldte.

Kursene holdes på Statsarkivet i Tromsø.  Stasarkivet sitter på en mengde registre og arkiver som er nødvendige hjelpemiddel i søket.  Statsarkivar Solbjørg Ellingsen Fossheim vil være til stede under kurset, og gi nødvendig hjelp når man setter seg fast.  Kurset er beregnet på både nybegynnere og den som har fusket litt i faget tidligere.  Stasarkivet har også tilgang til en del finske registre. Egen bærbar pc er definitivt en fordel, men vi har et par pc-er til utlån dersom dette skulle være nødvendig.

Kurs for hele landet.

Holdes lørdag 26.11. kl. 12-16 og søndag 27.11. kl. 12-15. Deltagerne må selv dekke utgiftene til reise og kost og logi, men Tromsø kvenforening kan være behjelpelig med å finne rimelig logi.  Vi kan også om ønskelig lage et sosialt arrangement lørdagskvelden.

Lokale kurs for medlemmer i Tromsø-området.

Holdes på kveldstid tirsdager og onsdager over to uker 1.-2.11. kl. 19-21  og 8.-9.11. kl. 19-21

Påmelding.

Kursene forutsetter et visst antall deltagere, og det er derfor viktig at vi får påmelding så raskt som mulig.  Påmelding skjer til Stig Nodland på epost; stig.n@live.no eller til forbundskontoret; post@kvener.no