Fotoutstilling på Kvensk Institutt

Foto: Kvensk Institutt

Fotoutstillingen “Täälä, –ja pikkusen tuolaki..” (Her, – og litt der). Kvensk institutt har gleden av å presentere den kvenske naturfotografen Almar Paulsen (1939) på instituttets tradisjonelle sommerutstilling.

Til utstillingen har fotografen valgt 38 fargerike bilder fra de siste tiårene. Motivene til bildene kommer fra ulike steder i hjemkommunen Porsanger og fra Finnmark, og noen fra reiser utenlands. Utstillingen har også en egen vegg for barn med fugle- og dyrebilder.

Paulsen har tatt tusenvis av bilder opp gjennom årene. Hans Porsangerbilder er velkjente og brukes i mange forbindelser. Paulsen har gitt ut to fotobøker, Arktisk lys – Arctic light (2007) og Porsangerfjorden: En Arktisk Oase (1995), sammen med filmskaper Anstein Mikkelsen.

Utstillingen er åpen fra 4. juli til 31. august hverdager klokken 9-15 på Kvensk institutts lokaler i Børselv.

Tervetulemaa! Velkommen!

LES MER HER!

Kontaktinfo:

Almar Paulsen
Tel. 958 32 022
Email: almar@e-vei.no

Mer informasjon:

Wigdis Farstad
Arkiivivastaava –
Bibliotek- og arkivansvarlig
Tel. 920 67 631
E-post: Wigdis.Farstad@kvenskinstitutt.no

Hilde Skanke
Institutin johtaaja –
Daglig leder
Tel. +47 46 54 88 70
E-post: Hilde.Skanke@kvenskinstitutt.no