UUET LAULUT | OĐĐA LÁVLAGAT | NYE SANGER

50 ungdommer fra Storfjord, Porsanger, Kåfjord og Karasjok deltar på den siste store konserten: Søndag 08. mai 2011 kl. 19.00 i Lakselv kultursal. Gratis entré!

Uuet laulut-Odda lávlagat-Nye sanger er et musikkprosjekt for og med ungdom som ønsker å synge på samisk, kvensk -og finsk. Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom Kvensk institutt og kulturskoler på Nord-Norge. Målet med prosjektet er å synliggjøre og styrke minoritetsspråkenes stilling på kulturskoler og i lokalsamfunn, og å skape nye kulturelle arenaer for ungdom.

Vinteren 2011 er det blitt arrangert en rekke lokalkonserter i Troms og Finnmark. Ungdommer har selv valgt hvilket språk de vil synge på og hvilken sang de velger å synge. Felles workshop og konsert blir arrangert den 06.- 09.05.2011 i Lakselv.

VELKOMMEN! TERVETTULEMAA! TERVETULOA! BURES BOAHTIN!

For mer informasjon:
Kaisa Maliniemi
Prosjektleder, Kvensk institutt
Kaisa.Maliniemi@kvenskinstitutt.no
Tel. +47 465 48 928