Ruijan Kaiku tilbyr gratis abonnement

Norske Kveners Forbund har i samarbeid med den kvenske avisa Ruijan Kaiku et tilbud gående til nye medlemmer i forbundet. Disse kan få 6 måneder gratis abonnement på avisa. Det samme gjelder gamle medlemmer som ikke har hatt abonnement på Ruijan Kaiku tidligere.

Av Pål Vegard Eriksen

Ruijan Kaiku er ei kvensk avis som siden 1995 har blitt utgitt i Tromsø. Avisa kommer ut ti ganger årlig med nyheter hovedsaklig fra de kvenske miljøene. Blant annet kan man lese om det arbeidet som foregår med kvensk og finsk språk og kultur i Norge og om hva som skjer i de forskjellige organisasjoner og foreninger som jobber med dette. Avisa er tospråklig med nyheter på både norsk og kvensk.

Norske Kveners Forbund kan nå tilby sine medlemmer som ikke har hatt abonnement tidligere, gratis abonnement på avisa i 6 måneder. Det være seg medlemmer i forbundet eller i et av lokallagene som er underlagt forbundet. Alt du som medlem behøver å gjøre er å kontakte ditt lokallag eller Norske Kveners Forbund direkte på e-post post@kvener.no eller telefon 77696502. Legg gjerne navn og adresse med i samme slengen.

Ruijan Kaikus hjemmeside

Ruijan Kaiku på Facebook

Innmeldingsskjema Norske Kveners Forbund